Celebrem l’Assemblea General Ordinària 2022, comencem la temporada del Xè aniversari!

Celebrem l’Assemblea General Ordinària 2022, comencem la temporada del Xè aniversari!

El passat diumenge 13 d’octubre el Ball de Diables de la Canonja vam celebrar l’Assemblea General Ordinària. En aquesta assemblea on vam batre el rècord d’assistència dels últims anys.

El plenari es va dur a terme al centre cívic de la Canonja i va començar a les 10h del matí. Al acabar, es va fer un petit vermut amb totes les persones assistents, amb l’objectiu de donar per començada una temporada que esperem que sigui d’allò més especial, ja que celebrem deu anys com entitat.

Pel que fa a continguts i acords es va aprovar l’estat de comptes de la temporada anterior, així com el pressupost d’aquesta, procediments habituals i necessaris en una entitat. Cal destacar, però, el canvi de diferents articles dels Estatuts, així com l’incorporació d’un nou article referint-se al model de Ball que volem com a entitat. Després d’un llarg debat es va aprovar l’article on queda blindat que som un Ball de Diables de model Penedesenc, amb tot el que comporta; i es va donar llum verda a aplicar el treball que s’ha fet durant aquest últim any, tant d’investigació com de documentació. Afegir que, amb aquest article, també es va aprovar la incorporació de la figura de l’Arcàngel Sant Miquel al nostre Ball.

També cal remarcar l’aprovació del concepte del nou disseny del vestuari, que es va emplaçar a una Assemblea General Extraordinària per aprovar les figures del Llucifer i Diablessa, ja que la del diable va quedar aprovada com a disseny definitiu.

Comença una temporada amb molta feina i canvis, però il·lusionant i especial. Esperem poder celebrar els deu anys amb les màximes persones possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *